4 aug. 2009

Hitler rade!!!

La Timisoara un tzigan a vrut sa f...ceva proaspat. A nimerit la o studenta romanca si la prietenul ei. A regulat-o contra cost pe fata dar a nimerit in cutitul baiatului, iar acum tziganul sta intr-un sicriu cu aer conditionat. Sa nu transpire ca parul continua sa creasca....Am uitat sa spun : e putzin transhat...
La Galati un tzigan asculta muzica la maximum in masina. Nu era Bach, nici macar Iris. Era a mia oara cand il sfida pe dom adjunct de sef de post. Garcea nu mai e Garcea pe care il stiam. A scos pistolul si ia, mai du-te mah langa mortii ma-ti. PAC!! PAC!!! Peste patru gloante. Tanarul tzigan smecher, de 29 de ani, care, potrivit mamei lui, nu bea nici cafea, a murit.
In Ungaria, necunoscuti au intrat in casa unor tzigani si au deschis focul. O piranda a fost omorata chiar in fatza fiicei ei care e acum in stare de shoc.
Aceste evenimente s-au intamplat in ultimele 4 zile. De-aia rade Hitler acum!

Tiganii sunt in stare de multe lucruri. Citeste si despre Cheloo, Smiley si tiganii!
Reacţii:

3 comentarii:

 1. ...si de-aia rad si eu.

  RăspundeţiȘtergere
 2. Bietul Hitler, plange in fiecare zi de scoala .

  Plange cand il vede pe tiganul Gogu intrat la cea mai buna clasa din liceu cu media 5.40, in timp ce restul colegilor, au numai de la 8.60 in sus.

  RăspundeţiȘtergere
 3. Tânărul din Galaţi chiar m-a impresionat. Probabil că un parastas cu cafea mai remediază situaţia? Da' lapte cu cacao o fi băut?

  RăspundeţiȘtergere

Zi si tu ceva...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...